KALENDER

Kalendrar har blivit en alltmer efterfrågad och viktig del av vårt sortiment och kalendrar har också fått en helt ny status på marknaden. Den stora försäljningsperioden är fortfarande under oktober till januari, men försäljningen sprids mer och mer ut över året. Från att tidigare enbart ha varit något man köpte för att hålla reda på dagar och månader och kanske göra små anteckningar i, har kalendern blivit en exklusiv present.

  • Bjuden på fest? Tag med en kalender med vinmotiv,
  • Välja present till, utanför Sverige, boende vänner, eller tips till turisten. En Sverigekalender!
  • Har ni varit utomlands och vill länge suga på minnen därifrån? En kalender med motiv från resmålet räcker ett helt år.

Kvaliten på våra kalendrar är mycket hög, både vad gäller papper och foton. Det har visat sig att många sparar bilderna och ramar in dem. Kalendrarna finns dels som väggkalender (LP-kalender), dels som bordskalender och namn på månader, veckodagar och helgdagar finns på engelska, franska, tyska, spanska och på en del teman även på svenska.

Enn snygg presentation i ett bra kalenderställ är mycket viktigt för försäljningsresultatet, kalendrar i t e x en plastback, är aldrig lyckat.

Copyright 2003 Jacques Perron AB.